​Lønproduktion

streg

Vi tilbyder lønproduktion af kosmetiske- og farmaceutiske produkter, og derudover kan vi også producere kosttilskud. Vi tilbyder alle led og dele af værdikæden inden for lønproduktion.

» Læs mere

​Produktudvikling

streg

Vi har ekspertisen og mange års erfaring med produktudvikling af kosttilskud, farmaceutiske- og kosmetiske produkter. Vi vejleder og rådgiver, så at dit produkt lever op til dig og dine kunders krav og efterspørgsler.

» Læs mere

​Kvalitetssikring

streg

Vi er godkendt af lægemiddelstyrelsen til, at producere lægemidler. Vi er også GMP-certificeret, og dermed en del af kvalitetssikringssystemet, som skal sikre, at lægemidlerne fremstilles i en korrekt og ensartet kvalitet.

» Læs mere

FARMACEUTISK PRODUKTION AF LÆGEMIDLER

Hos GK Pharma er vi godkendte af lægemiddelstyrelsen til at producere og fremstille flydende lægemidler ved farmaceutisk produktion, ompakning af lægemidler, samt at producere medicinsk udstyr.

Virksomheden er GMP-certificeret, og dermed er vi en del af kvalitetssikringssystemet, som skal sikre, at lægemidlerne altid fremstilles efter de samme standarder i en korrekt og ensartet kvalitet.

Produktudvikling og produktion af lægemidler


Vi tilbyder fremstilling og produktudvikling af flydende lægemidler, plejemidler, og vi kan hjælpe vores kunder til at blive konkurrencedygtige gennem:

  • Produktformulering
  • Produkt- og procesoptimering
  • Nyudvikling

Således kan vi også garantere, at dine produkter opfylder markedsbehovene, og lever op til regler og krav ift. miljøet og myndighedsgodkendelser.

Lønproduktion af farmaceutiske produkter


Vi producerer of fremstiller lægemidlerne gennem lønproduktion. Hos GK Pharma har vi to fastansatte farmaceuter til fremstilling og produktion af lægemidler og en farmaceutisk konsulent.

Ved fremstilling af produktet er vi meget kvalitetsbevidste, og derfor følger vi altid recepterne, så du får det samme produkt hver gang i samme høje kvalitet.

Vores farmaceutiske produkter omfatter bl.a.

  • Klorhexidin creme
  • Klorhexidin mundskyl
  • Klysma
  • Mepyramin creme
  • Laktulose
  • Medi-skrub
  • Benzokain-salol liniment

Hos GK Pharma sørger vi for, at fremstilling af farmaceutiske produkter er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og kravspecifikationer.

Dette gælder uanset, om det er produktion af lægemidler, fødevarer eller ved andre produktioner.

Har du spørgsmål til vores produktion af lægemidler?

Har du spørgsmål til fremstilling eller udvikling af et farmaceutisk produkt, så er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon +45 56 21 72 56 og vi tager en snak om dit projekt, eller vi kan også aftale et uforpligtende møde, hvor dit projekt, ideer og ønsker behandles af fagkyndige farmaceuter med mange års erfaring. Du kan også skrive til os på info@gkpharma.dk.

Om firmaet

Med vores ekspertise og farmaceutiske kompetencer tilbyder vi rådgivning og udvikling af specialdesignede produkter og individuelle løsninger.

Handelsbetingelser

Kontakt os

Egøjevej 162 C ​4600 Køge