​Lønproduktion

streg

Vi tilbyder lønproduktion af kosmetiske- og farmaceutiske produkter, og derudover kan vi også producere kosttilskud. Vi tilbyder alle led og dele af værdikæden inden for lønproduktion.

» Læs mere

​Produktudvikling

streg

Vi har ekspertisen og mange års erfaring med produktudvikling af kosttilskud, farmaceutiske- og kosmetiske produkter. Vi vejleder og rådgiver, så at dit produkt lever op til dig og dine kunders krav og efterspørgsler.

» Læs mere

​Kvalitetssikring

streg

Vi er godkendt af lægemiddelstyrelsen til, at producere lægemidler. Vi er også GMP-certificeret, og dermed en del af kvalitetssikringssystemet, som skal sikre, at lægemidlerne fremstilles i en korrekt og ensartet kvalitet.

» Læs mere

KVALITETSSIKRING

GK Pharmas dokumenterede kvalitet betyder, at virksomheden er godkendt til produktion af lægemidler med certificering fra Lægemiddelstyrelsen (§39) jvnf. EU retningslinier, GMP.

Produktion af kosttilskud er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Godkendelserne omfatter dokumenteret kvalitetskontrol af produktionsprocessen samt uddannelsen af vore medarbejdere.

Alle vore medarbejdere har relevante uddannelser og erfaringsmæssig baggrund, der sikrer en professionel dialog både når det gælder produktudvikling og procedure/produktion.

GK Pharma har også erfaring med kosmetikforordningen, samt producent af svanemærket produkter. Vi håndterer også produkter, der er kategoriserede som biocider.

Virksomheden beskæftiger kompetente medarbejdere:

  • 2 Farmaceuter
  • 2 Laboranter
  • 1 Mejerist

Produktionsmedarbejdere – alle med en grundig og løbende uddannelse indenfor vort speciale.

Om firmaet

Med vores ekspertise og farmaceutiske kompetencer tilbyder vi rådgivning og udvikling af specialdesignede produkter og individuelle løsninger.

Handelsbetingelser

Kontakt os

Egøjevej 162 C ​4600 Køge