​Lønproduktion

streg

Vi tilbyder lønproduktion af kosmetiske- og farmaceutiske produkter, og derudover kan vi også producere kosttilskud. Vi tilbyder alle led og dele af værdikæden inden for lønproduktion.

» Læs mere

​Produktudvikling

streg

Vi har ekspertisen og mange års erfaring med produktudvikling af kosttilskud, farmaceutiske- og kosmetiske produkter. Vi vejleder og rådgiver, så at dit produkt lever op til dig og dine kunders krav og efterspørgsler.

» Læs mere

​Kvalitetssikring

streg

Vi er godkendt af lægemiddelstyrelsen til, at producere lægemidler. Vi er også GMP-certificeret, og dermed en del af kvalitetssikringssystemet, som skal sikre, at lægemidlerne fremstilles i en korrekt og ensartet kvalitet.

» Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL

Historien bag GK Pharma

GK Pharma ApS er stiftet i 1991 af cand. pharm Gunnar Kjems , som opfandt virksomhedens første produkt CALOL – et calcium-præparat, der letter optagelse af den nødvendige kalk hos køer – en væsentlig forudsætning for koens mælkeproduktion.

CALOL er stadig i produktion og eksporteres hovedsagelig til Tyskland, Schweitz og New Zealand gennem CALOLCOMPAGNIET.

Vores vision

GK Pharmas vision er at give kunden mulighed for at være unik ved at være den bedste professionelle partner på produktudvikling, rådgivning og optimering af produktporteføljen.

Med vores ekspertise og farmaceutiske kompetencer tilbyder vi rådgivning og udvikling af specialdesignede produkter og individuelle løsninger.

Gennem vores fleksibilitet, leveringssikkerhed og direkte kontakt er vi en omkostningseffektiv samarbejdspartner.

Om firmaet

Med vores ekspertise og farmaceutiske kompetencer tilbyder vi rådgivning og udvikling af specialdesignede produkter og individuelle løsninger.

Handelsbetingelser

Kontakt os

Egøjevej 162 C ​4600 Køge